Select Page

Denna fantastiska skapelse till ljuskälla alltså… Har ju trånat efter den ett bra tag nu, och funderar på om det nu snart kanske är dags att slå till? Jag och Lukas håller ju på att kolla upp lite med lånelöfte och sådant för att sedan leta efter något större. Vi kan ju inte leva i den här lilla ettan föralltid, hur mycket vi än faktiskt tycker om den. Och särskilt när jag snart ska börja plugga, då måste jag kunna sitta ifred och jobba. Så jag reflekterar lite över om jag kanske skulle unna mig den här underbara lampan till den eventuella flytten..? En Gallardo från By Rydéns är jag även ordentligt sugen på, den skulle passa perfekt som sovrums- alternativt vardagsrumslampa…

we interiorwe interiorTom Dixon Copper Shade.

we interior

By Rydéns Gallardo.

Foto: Jakob SolgrenVenividivisaBy Rydéns.