Select Page

Jag utlovade tidigare ett inlägg med tavlor/posters/väggprydnader som jag tittat lite extra på under den senaste tiden. Syftet är, som sagt, att hitta något som kan pryda våra, numera väldigt kala och tomma, väggar. Jag har däremot fortfarande svårigheter att bestämma mig för vad som faktiskt ska beställas hem…

we interior

Dessa fina posters är fotograferade av Vee Speers. På Fotografiska finns en mängd olika, och då även en hel del fint från andra fotografer. De ovan är mina Vee Speers-favoriter. Jag har i vilket fall tänkt att vår lilla dotter skulle få ha någon poster signerad Vee Speers i sitt rum när vi väl flyttat, det tror jag kan bli riktigt fint.

we interior

Dessa ”lightboxes” kommer från BXXLGHT. Jag har tittat in dem tidigare men prislappen har stått lite i vägen, vilket jag tror att den gör även denna gång. Annars tror jag att det skulle vara superhäftigt med en i vardagsrummet alternativt i sovrummet.

we interior

Världsmästarcykeln i XL, från Jollygoodfellow, är tvådelad, vilket jag gillar skarpt. Jag gillar även den lite mer uppfinningsrika upphängningen som bilden visar.

we interior

Jag fastnade för dessa ballerina-motiv, från Walnutstreet, för ett tag sedan. De gör sig nog väldigt fint tillsammans, men även ensamma. Den högra tycker jag lite extra mycket om.

Någon som har lite tips på andra ställen att hitta liknande ting att pryda hemmet med? Annars ska jag nog även ta en titt i mitt barndomshem, och kanske på secondhand, för att se om jag hittar något i tavel-väg som jag gillar.