Mässingskiva till sideboard.

You may also like...

4 Responses

  1. Det är riktigt snyggt med en sådan mässingsskiva! Jag har funderat på att göra något liknande i vår kommande lägenhet men har heller inte riktigt hittat någon som kan leverera det! Jag får kolla in här igen och se om du hittat något!

  2. Daniela skriver:

    Jag letar också efter en leverantör! Hittade du någon till slut?

    • Hej! Vi gjorde aldrig den varianten med mässingsskiva men jag var i kontakt med en del leverantörer. Tyvärr kommer jag inte ihåg vilka, men man kommer långt genom att googla lite! Lycka till!

  1. 6 januari, 2016

    […] bygghandeln, marmor, mässing, ja, fantasin sätter gränserna. Vi själva har ju varit inne på en toppskiva i mässing men när jag pratat med leverantörer verkar det inte som att någon kan leverera en skiva som är […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *