Select Page

Det har hänt en del här hemma den senaste tiden! Vi har bland annat målat om alla gamla dörrar. Det har varit en rest från renovering som vi bara skjutit på, men oj vilken skillnad det faktiskt blir med ny och fräsch färg!

I inredningsväg så har vi fått vårt nya matbord på plats! Som tidigare nämnt så hade vi beställt ett Loop Stand 200 cm från HAY. Jag älskar simpliciteten, de obehandlade kanterna och de karakteristiska benen! Nästa projekt här blir att byta ut matstolarna. Nu är det alldeles för mycket vitt på vitt. Jag är mest sugen på stolar i massivt trä (läs: dessa), men vi får se vad det tillslut blir, fina stolar är ju verkligen inte gratis…

Bortsett från matbordet så har vi även köpt Svenskt Tenns bordsunderlägg med Stockholms-motiv, i förebyggande syfte, och deras glasunderlägg med ”laminerad textil”. I sovrummet har vi skapat en liten arbetshörna med nytt skrivbord och By Rydéns bordslampa Draft som agerar läsbelysning (eller kanske snarare snyggbelysning). Jag ska försöka knåpa ihop ett gäng bilder där när jag fått i ordning!

we interiorwe interiorwe interior

Foto: Andrea / We Interior.